Про роботу КП «Санепідсервіс» на період проведення обмежувальних заходів в м. Харкові

Шановні замовники та відвідувачі! Повідомляємо, що КП «Санепідсервіс» Департаменту охорони здоров’я Харківської міської ради на період обмежувальних заходів на території м. Харкова та Харківської області прийнятих для запобігання поширення гострої респіраторної хвороби, cпричиненої коронавірусом COVID-19 (з 12.03.2020 по 03.04.2020), продовжує свою роботу та надає послуги в повному обсязі.

Інформуємо також, що з метою запобігання, профілактики та попередження причин та умов поширення випадків гострої респіраторної хвороби, cпричиненої коронавірусом COVID-19, серед працівників підприємства, замовників та відвідувачів у КП «Санепідсервіс» посилені санітарно-протиепідемічні заходи.

На час проведення карантинних заходів, з метою обмеження спілкування, пропонуємо здійснення документообігу (укладання договорів, прийом заявок, надання замовникам протоколів випробувань тощо) у електронному вигляді через Е-mail: kpses@ukr.net.

Для консультацій можна також звертатись у відділ роботи з замовниками КП «Санепідсервіс» за телефонами:  (057) 725-01-88, (057) 725-01-76, (057) 725-01-77,  або за іншими телефонами вказаними на сайті КП «Санепідсервіс»: http://kp-ses.com.ua.

Для отримання актуальної інформації щодо випадків захворовання спричинених новим коронавірусом COVID-19 рекомендуємо:

Ви можете залишити ваш коментар, або зворотнє посилання з вашого сайту.

Залишити відгук