Щодо проведення санітарно-гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу для атестації робочих місць

Інформуємо, що Комунальним підприємством «Санепідсервіс» Департаменту охорони здоров’я Харківської міської ради в 2015 році було розширено галузь акредитації лабораторій з урахуванням проведення санітарно-гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу для атестації робочих місць за умовами праці.

Нагадуємо, що атестація робочих місць за умовами праці проводиться на підприємствах і організаціях незалежно від форм власності й господарювання, де технологічний процес, використовуване обладнання, сировина та матеріали є потенційними джерелами шкідливих і небезпечних виробничих факторів, що можуть несприятливо впливати на стан здоров’я працюючих, а також на їхніх нащадків як тепер, так і в майбутньому. Атестація  проводиться в строки, передбачені колективним  договором, але не рідше одного разу на 5 років. Відповідальність за своєчасне та якісне проведення атестації покладається на керівника підприємства, організації.

Запрошуємо до співробітництва.

Ви можете залишити ваш коментар, або зворотнє посилання з вашого сайту.

Залишити відгук