Проведення атестації робочих місць за умовами праці

КП «Санепідсервіс» Департаменту охорони здоров’я Харківської міської ради пропонує широкий спектр послуг щодо проведення атестації робочих місць за умовами праці, як в м. Харкові, Харківській області, так і по всій Україні у всіх галузях промисловості.

КП «Санепідсервіс» входить до переліку лабораторій, атестованих Державною службою України з питань праці на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу (https://dsp.gov.ua/informatsiia-pro-atestovani-laboratorii).

Атестація робочих місць за умовами праці проводиться згідно вимог Закону України «Про охорону праці» та постанови Кабінету Міністрів України «Про проведення атестації робочих місць за умовами праці» від 01.08.1992 № 442.

Фахівці КП «Санепідсервіс» проводять аналіз факторів виробничого середовища і трудового процесу, розробляють програму досліджень, забезпечують проведення усіх видів лабораторно-інструментальних досліджень, визначення важкості та напруженості праці.

      За результатами роботи замовник отримує наступні документи:

  • карти умов праці;
  • фотографії робочого дня;
  • протоколи досліджень шкідливих факторів виробничого середовища і трудового процесу при проведенні атестації робочих місць за умови праці;
  • розрахунки пільг та компенсацій.

 

Ви можете залишити ваш коментар, або зворотнє посилання з вашого сайту.

Залишити відгук