Розробка та впровадження системи НАССР

Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів на те, що згідно вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» на них покладено обов’язок розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).
КП «Санепідсервіс» надає послуги із розробки зазначеної системи «під ключ»: наявність висококваліфікованих фахівців, що мають багаторічний досвід роботи у Державній санітарно-епідеміологічній службі та відповідну фахову підготовку, сучасної лабораторної бази для виконання усіх видів досліджень як харчових продуктів і сировини, так і параметрів виробничого та навколишнього середовища, дає змогу розробити систему НАССР для будь-яких об’єктів харчового профілю (закладів громадського харчування, харчової промисловості, продовольчої торгівлі тощо) у найкоротший термін та за помірними цінами.

Запрошуємо до співробітництва!

Ви можете залишити ваш коментар, або зворотнє посилання з вашого сайту.

Залишити відгук