Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів на те, що згідно вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» на них покладено обов’язок розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).
КП «Санепідсервіс» надає послуги із розробки зазначеної системи «під ключ»: наявність висококваліфікованих фахівців, що мають багаторічний досвід роботи у Державній санітарно-епідеміологічній службі та відповідну фахову підготовку, сучасної лабораторної бази для виконання усіх видів досліджень як харчових продуктів і сировини, так і параметрів виробничого та навколишнього середовища, дає змогу розробити систему НАССР для будь-яких об’єктів харчового профілю (закладів громадського харчування, харчової промисловості, продовольчої торгівлі тощо) у найкоротший термін та за помірними цінами.
Запрошуємо до співробітництва!