В КП «Санепідсервіс» відбулося засідання кафедри гігієни та соціальної медицини за участю керівництва Держпродспоживслужби м. Харкова

 

В КП «Санепідсервіс», яке є базою для практичних занять з гігієни та екології студентів україно- та англомовної форм навчання 3-го та 6-го курсів медичного факультету   Харківського  національного університету імені В. Н. Каразіна, відбулося засідання кафедри гігієни та соціальної медицини за участю   керівництва Держпродспоживслужби м. Харкова.

Засідання-семінар було присвячено реформі санітарно-епідеміологічної служби та змінам у санітарному законодавстві України. Розглянуто   питання щодо здійснення державного санітарно-епідеміологічного нагляду в сучасних умовах.

На семінарі було представлено інноваційні розробки програмного забезпечення, які є унікальними в Украні, що використовує в своїй     роботі  Держпродспоживслужба м. Харкова, а саме – програма контролю проведення профілактичних медичних оглядів для осіб   декретованого контингенту «Sanon 280» та програма обліку випадків інфекційної захворюваності.

Ви можете залишити ваш коментар, або зворотнє посилання з вашого сайту.

Залишити відгук